Genomdrag av livet

Det är fredag morgon och efter en bättre vecka än veckan innan ser jag fram emot dagens genomdrag. Det kändes jobbigt att inse att den text jag ska framföra ligger alldeles för nära hjärtat och ångesten gjorde sig tydligt påmind. Är detta verkligen något jag vill visa upp på en scen? För en publik av vänner och familj. Men faktum är att det inte går att överträffa livet. Och detta är en föreställning som behandlar just det. Livet i all sin färgglada prakt och jag ser värdet i just det. Vi som är med i kreativa akademin växer genom detta ärliga uttryck. Det ger något alldeles särskilt att få stå på scen och spela rollen av sig själv. Att få visa det som inte vanligtvis blir synligt. Vi utvecklas som människor och får en viss distans till de berättelser vi gestaltar.


Nya inlägg
Äldre inlägg
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic