Måndag morgon

Måndag igen. Var tar tiden vägen? Om mindre än en månad är det dags för premiär. Jag tror mig kunna mina repliker men stakar mig fortfarande när jag väl är på scen. Jag vet att det är en del i processen och oroar mig därför inte särskilt mycket. Det blir så när det läggs på rörelse på våra ord. De flesta verkar för övrigt ha koll på läget. Boken börjar också ta form i mitt huvud och jag tror att den blir bra. Vi har många skrivande människor med oss denna gången och poesin flödar. Tur att jag har hjälp att navigera mig igenom layout djungeln. Det börjar kännas spännande nu. Både projektet Laif och mitt eget life. Kristina har hjälpt mig hitta en skrivarkurs som börjar till hösten. Nu är det dags att börja planera för den tid som kommer sen.


Nya inlägg
Äldre inlägg
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic